Hoewel de  Doesburgse Haringparty op donderdag 19 juni zal plaatsvinden, is de voorlopige tussenstand voor het goede doel al ruim boven die van vorig jaar uitgekomen. Dit op basis van de zeer ruime belangstelling van sponsoren en vele enthousiaste bezoekers die zich al hebben aangemeld. Dat is goed nieuws voor het Goede Doel van 2014, de twee klepels voor de nieuwe Es-klok van de Martinitoren.

 

De Tweede Doesburgse Haringparty gaat plaatsvinden op donderdag 19 juni vanaf 17.00 u in het Gasthuis du Soleil in Doesburg. Voor 30 euro per persoon kan men onbeperkt genieten van Nieuwe Haring, Corenwijn, Hollandse bittergarnituur en ontvangt men nog 4 consumptiemunten voor bier, fris of wijn en uiteraard draagt de bezoeker bij aan het Goede Doel. Ook zal er passende muziek worden gespeeld.

 

Rond 18.30 uur zullen er onder leiding van een bekende Doesburger twee vaatjes Hollandse Nieuwe worden geveild, die beschikbaar zijn gesteld door de Doesburgse Vishandel Fieret. De opbrengst van de veiling gaat uiteraard in zijn geheel naar het goede doel.

 

De avond zal rond 20.00 afgelopen zijn en daarna kan er nog nagepraat worden bij Bistro La Boucherie voor het After Party Diner. Iedereen die een paar leuke uurtjes wil beleven en van Hollandse Nieuwe Haring en Corenwijn houdt is van harte welkom.  Binnenlopen en betalen vanaf 17.00 uur in het Gasthuis du Soleil aan de Gasthuisstraat 8 in Doesburg. Aanmelden is aan te bevelen via de website www.haringparty-doesburg.nl waar ook veel meer informatie is te vinden over het Goede Doel en de organisatie van de Haringparty.