Veranderingen op komst bij Doesburg Binnenste Buiten

De kans is groot dat Doesburg Binnenste Buiten anders wordt ingevuld. Er wordt nagedacht over het eventueel inkorten van het evenement. Dat laat organisator Han Snijders weten, die eind januari met meer informatie naar buiten hoopt te komen.

Eerst gaat de organisatie van het grote meerdaagse evenement in overleg met ondernemers uit de binnenstad. Aanleiding hiervoor zijn twee enquêtes, een voor consumenten en een specifiek voor ondernemers.

Omdat de uitkomsten van de ondernemersenquête eerst gedeeld wordt met het bestuur van Stichting Centrum Belang Doesburg, kan Snijders nog niet inhoudelijk ingaan op de rapporten. Wel laat hij weten dat er veranderingen op komst zijn.

‘De kosten voor het evenement zijn de laatste jaren alsmaar toegenomen, terwijl de bijdrage vanuit de gemeente al 35 jaar exact hetzelfde is, zonder indexering. We boeren achteruit en door regelgeving en administratiedruk wordt het steeds lastiger en duurder om een evenement te organiseren’, aldus Snijders.

Gedacht wordt om de woensdag eventueel te laten vervallen. Of om andere tijden te hanteren. De zondag eraan plakken is volgens Snijders vanwege extra kosten en regelgeving geen optie.

‘We gaan sowieso veranderen. Er komt een nieuwe opzet, mede door de goede suggesties uit de enquête. We zullen keuzes moeten maken. Niet alles kan’, aldus Snijders.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos DoesburgBennie’s Barber Shop en Djoke.nl.  

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑