Doro van Vogelpoel, een van de initiatiefnemers van Hapas & Tapas bij de Bouche, is opgestapt. Ze zegt niet langer door een deur te kunnen met mede-eigenaar Peter-Paul Tazelaar, die het restaurant zelfstandig voortzet.

De breuk komt nog geen driekwart jaar na de start van de eetgelegenheid in de Boekholtstraat.

‘Soms ben je het eens, soms ben je het oneens. Om de vriendschap te redden ga je dan uit elkaar. In goed overleg gaan Doro en Peter-Paul ieder zijn eigen richting. Peter-Paul gaat verder met Hapas & Tapas bij de Bouche. Doro gaat eerst op een wel verdiende vakantie’, laten de horecaondernemers weten op Facebook.

Om de formaliteiten van de zakelijke breuk te regelen, is het restaurant tot en met 3 januari gesloten. Vanaf 4 januari is Hapas & Tapas bij de Bouche weer open van woensdag tot en met zondag.

Hapas & Tapas bij de Bouche ging eerder dit jaar open nadat het horecapand meer dan een jaar was gesloten. Het restaurant kende een vliegende start en werd mede daardoor zelfs uitgeroepen tot ondernemer van de maand, waarmee het kans maakt op de prijs ‘Doesburgse Ondernemer van het Jaar 2019’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos DoesburgBennie’s Barber Shop en Djoke.nl.