Andre Bikker is met zijn gravuren-kunstwerken uitgeroepen tot maandwinnaar december van de nieuwe prijs ‘Doesburgse Ondernemer van het Jaar’. Als maandwinnaar maakt de ondernemende kunstenaar kans op de jaarprijs.

Bikker kwam het afgelopen jaar enkele malen in het nieuws met gravuren, een innovatieve kunstvorm waarbij hij met een vuurbrander vormen maakt op hout. Aanleiding voor de maandprijs is het nieuwsfeit dat zijn kunstwerken te zien zijn bij Hapas & Tapas bij de Bouche, een eetgelegenheid in de Boekholtstraat.

Als maandwinnaar is Bikker met elf andere ondernemers geplaatst voor de finale van de nieuwe ondernemersprijs. De jury gaat binnenkort in overleg en bepaalt aan de hand van een beoordelingsmatrix wie de winnaar wordt. De winnaar wordt op dinsdagavond 5 februari bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond Hanzegilde in de Ooipoortstraat.

De overallwinnaar krijgt naast media-aandacht, een oorkonde, een speld en een trofee, ook nog een professionele bedrijfsfilm aangeboden door R & R media en advies. Alle maandwinnaars vallen sowieso in de prijzen tijdens de feestelijke bekendmaking op 5 februari.

De prijs ‘Doesburgse Ondernemer van het Jaar’ is een gezamenlijk initiatief van het lokale ondernermersnetwerk Hanzegilde en het lokale informatieplatform DoesburgDirect.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos DoesburgBennie’s Barber Shop en Djoke.nl.