FerrySnacks gaat volgende week definitief over naar een nieuwe locatie aan de overkant van de Ooipoortstraat. De cafetaria krijgt naast een nieuwe locatie ook een nieuw logo.

Vorig jaar juni wist DoesburgDirect.nl te melden dat FerrySnacks zou verhuizen naar het bekende pand ‘Cafe De Bonte Os’, schuin tegenover de huidige locatie. De bedoeling was dat er ergens in augustus 2017 gefrituurd zou worden in dit pand.

Waarom het zo lang heeft geduurd is niet bekend. Wel laat FerrySnacks weten dat het maandag 11 juni een start wil maken met de verhuizing. Daarom is de cafetaria van 11 tot en met 13 juni gesloten, om vervolgens vanaf donderdag 14 juni weer open te zijn op de nieuwe locatie.

Verder volgt er nog een officiele opening, maar daarover wordt later meer bekend gemaakt. Wel is bekend gemaakt dat FerrySnacks een nieuw logo krijgt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.