Op de algemene ledenvergadering van volleybal vereniging The Phantoms Doesburg heeft Ada Weijers uit handen van de voorzitter een blijvende herinnering mogen ontvangen ter ere van haar afscheid als uitbaatster van de kantine. Weijers is al bijna 30 jaar het vertrouwde gezicht achter de bar en heeft te kennen gegeven te stoppen met haar activiteiten.


De opening van de vergadering stond geheel in het teken van haar vertrek en lovende woorden werden er gesproken over de manier waarop Ada haar zaak runde. Na de opening nam Ada een ornament, certificaat van bewezen diensten een handdoek met Phantoms logo en bloemen in ontvangst en sprak enkele woorden recht uit haar hart: ‘Ik heb het met enorm veel plezier gedaan en zal jullie sporters en het werk enorm gaan missen’. Dit alles ging gepaard met de nodige emoties.


De verenigingen, welke gebruik maken van de kantine, zijn nog immer in onzekerheid over opvolging. Ze benadrukken dat het voor de leden belangrijk is om gebruik te kunnen blijven maken van een kantine om de sociale contacten te onderhouden. Duidelijkheid hierover is gewenst voor het nieuwe seizoen van start zal gaan.