In het historisch centrum van Doesburg vindt zondag 28 juli de vierde Montmartre Markt van het jaar plaats. Van 10.00 tot 17.00 uur kun je in de Roggestraat en een gedeelte van de Veerpoortstraat terecht voor onder andere Frans gerelateerde producten, antiek, brocante en kunst.

De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen. De Roggestraat en een gedeelte van de Veerpoortstraat worden niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De perfecte sfeer dus voor de vierde Montmartre Markt van het jaar.

Frankrijk
Zondag 28 juli kun je er van 10.00 tot 17.00 uur terecht voor een groot en divers assortiment met onder andere aan Frankrijk gerelateerde producten, antiek, brocante, kunst, curiosa, vintage, zonnebloemen en boeken.

Livemuziek
Waan je een middag in Zuid-Europa. Slenter langs tientallen kramen, neem plaats op het terras en luister naar livemuziek. De markt is vrij toegankelijk. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@henksteinvoort.nl.

Er staan dit jaar nog drie Montmartre Markten op het programma: 25 augustus, 29 september en 17 november (wintereditie).

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.