Volg onze Facebookpagina voor laatste corona-update

Het zijn roerige tijden. De ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op en we leven bij de dag. Het coronavirus heeft ons in de greep en DoesburgDirect doet er alles aan om jou zo goed mogelijk te informeren.

Dat doen we hier op de site, maar zeker ook op Facebook. Onze Facebookpagina, één van de grootste van Doesburg, volgt alle berichten op de voet en deelt zoveel mogelijk relevante postings.

We doen ons best om zo volledig mogelijk te zijn, maar een beetje hulp is daarbij handig. Door de hashtag #ddnl te gebruiken, kunnen we nog sneller berichten traceren en indien nodig delen. Gebruik dus zoveel mogelijk #ddnl in jouw berichten.

Tot slot nog een verzoek om zoveel mogelijk respect voor elkaar te hebben en elkaar te helpen. Juist nu is het belangrijk om zij aan zij te staan. Hamsteren is echt zinloos. Kies wat vaker voor de lokale middenstand en vergeet even de grote grijpgrage webwinkels. Zoek het dicht bij huis, zeker nu we meer aan huis gekluisterd zijn.

Pas goed op jezelf en heb oog voor anderen. Juist nu.

Ga hier naar onze Facebookpagina ->

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg.  

1 reactie

  1. Corrien Olijdam

    Fijn dat jullie deze site ook actueel houden. FB heeft niet meer iedereen sinds “Lubach”…..Omroep Gelderland houdt ons overigens ook goed op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑