In zijn nieuwe theaterprogramma Wie bang is, krijgt ook klappen vertelt Marc De Hond op vrijdag 12 mei om 20.00 uur in de Gasthuiskerk een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor aanslagen, vluchtelingen, angstzaaiende politici, spinnen, slangen, ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in rolstoel. Hij legt uit waar angst vandaan komt en wat je er tegen kunt doen.

Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie.

Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. In zijn tweede theaterprogramma ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ legt Marc uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen en hoe het grote oorlogsgeheim van zijn opa daar een belangrijke rol in speelde. Marc de Hond legt uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zijn angsten weer terug wist te brengen tot de juiste proporties.

Het inspirerende vervolg van Marc’s succesvolle en veelgeprezen debuutvoorstelling ‘Scherven Brengen Geluk’. Wederom geregisseerd door Silvester Zwaneveld, met muziek van Ivo de Wijs.

De voorstelling begint om 20.00 uur en een toegangskaart kost 15 euro. Kaarten reserveren kan via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.