VVD Doesburg spreekt van ‘Molenveld Gate’

Het onderzoeksrapport ‘Overschrijding Krediet Revitalisering van de Wijk Noordelijk Molenveld’ is bij VVD Doesburg slecht gevallen en zorg bij de politieke partij voor een nare nasmaak. De oppositiepartij spreekt van ‘Molenveld Gate’ en voorspelt een stevige confrontatie wanneer er op 26 april wordt gedebateerd over het rapport.


Het rapport laat veelal opmerkelijk zaken zien die niet te rijmen zijn met bestuurlijke verantwoordelijkheden, zo laat fractievoorzitter Ellen Mulder-Metselaar weten.


‘Het College heeft duidelijk de zaken niet op orde en door voortdurende onprofessioneel gedrag is de voorlopige schade, ja u leest voorlopige schade, nu geschat op 2,1 miljoen euro. Het project loopt echter nog tot eind oktober 2011. Ook dit is een schatting, net zoals de overschrijding van 2,1 miljoen euro tot nu toe’, aldus Mulder-Metselaar.


De VVD stelt dat het bitter is het voor de bewoners van Noordelijk Molenveld die centraal zouden moeten staan in de enorme overlast. ‘Enig mededogen van het college was dan ook zeer op zijn plaats geweest. Daarover wordt, in het rapport, met geen woord gerept’.


Er wacht voor de VVD en de gehele oppositie een stevige confrontatie met het college op 26 april, voorspelt VVD Doesburg.

9 reacties

 1. ukkie

  Enig mededogen van de raad was ook fijn geweest.
  Op uitnodigingen eens te komen kijken door bewoners werd ook door de VVD niet ingegaan.
  Zij bleven met de andere partijen lekker droog en schoon achter de tafel zitten.
  Alleen het CDA had de moed en mededogen te komen en alles te bekijken. Hulde voor de heer Aalbers.

 2. ukkie

  Even nog vergeten: ben geen CDA lid of stemmer

 3. Koen de Groote

  Maar wie ben je dan wel? Ook door andere lezers en de moderator zijn eerder opmerkingen gemaakt over anonieme reacties. Een mening zonder gezicht heeft nu eenmaal weinig waarde. Waarom geen lidmaatschap voordat je reacties mag plaatsen.

 4. Ellen Mulder

  @ukkie ik heb wel de wijk bezocht, om de problemen te bekijken, kennelijk is dat niet opgevallen, dat was ook niet de bedoeling.Ik was me niet bewust dat ik het van de daken moest schreeuwen. Graag kom ik als het stof op het stadhuis is neergedaald achter de raadstafel vandaan, om met u kennis te maken, ik weet alleen niet uw echte naam.

  Met vriendelijke groet,

  VVD Doesburg

 5. dennis

  ukkie is het niet toevallig hanny?die roept dat ook steeds

 6. Hanny

  @ Ellen: Nee, van de daken schreeuwen hoefde niet, maar als je dit wel kenbaar had gemaakt was voor de bewoners een signaal geweest dat de politiek zich wel om hen bekommerd.
  Nu hebben we (met name in dit geval de Molenveldsingel) het gevoel dat alle problemen die er waren zelf maar op moesten lossen en dat we van niemand ook maar enige hulp of bemoediging kregen. Dit geld trouwens ook voor de Grutterstraat die regelmatig onder water stond.
  Van de fa. J kwam ook geen enkel medewerking eerder tegenwerking.

 7. dennis

  haha dus hanny is ukkie

 8. Ellen Mulder

  @Hanny ik kom koffie bij je drinken, na 28 april.

  Groet Ellen

 9. Hanny

  @ Dennis: dat had je toch al wel gedacht.

  @ Ellen: fijn, je bent welkom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑