Gudrun Gilhuis en Carin van Kaathoven starten in samenwerking met Breedtesport Doesburg een wandelgroep in Doesburg. Doesburgers die van wandelen houden kunnen vanaf maandag 3 februari samen met andere Doesburgers in en om Doesburg gaan wandelen.

 

Elke doordeweekse dag start de wandelgroep om 19:00 uur bij de Deka Markt in Beinum Doesburg. Meedoen is gratis en vrijblijvend. Opgeven is niet nodig. Deelnemers kunnen zelf kiezen welke dagen ze willen meelopen. De mensen die om 19.00 uur aanwezig zijn gaan wandelen.

 

Maandag 3 februari en de dagen erna zullen Gudrun Gilhuis en of haar buurvrouw Carin van Kaathoven aanwezig zijn om op te starten. De bedoeling is om een stevige wandeling van ongeveer drie kwartier te maken, de routes zijn toevallig en kriskras door of om de wijk. U dient stevige schoenen aan te doen en een veiligheidsvest en of reflectorband te dragen.

 

Voor meer informatie of vragen kan contact worden opgenomen met Ward Terpstra van Breedtesportdoesburg via telefoon 06 512 00 695 of per e-mail info@sportenindoesburg.nl.tel . Via de website www.sportenindoesburg.nl kunt u op de hoogte blijven, hier kunt u ook meer informatie vinden over ander sportaanbod in de gemeente.