Wereldrecordpoging bellen blazen bij Zeeman in Doesburg

De winkel van Zeeman in Doesburg is zaterdag 3 juni het toneel van een wereldrecordpoging bellen blazen. Dit naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de kledingketen.

Op 3 juni wordt in alle 1.285 winkels van Zeeman in Nederland en buitenland bellen geblazen. Gezamenlijk vormt het een wereldrecordpoging.

De recordpoging vindt om exact 14.00 uur plaats. Dus wie mee wil doen, moet zich tijdig melden in de winkel. Deelnemers krijgen een bellenblaas-setje en maken ook nog eens kans op leuke prijzen.

Na de recordpoging is het feestje nog lang niet afgelopen, belooft Zeeman in een actieposter die op de winkeldeur hangt.

Zeeman is gevestigd in de Kerkstraat 17 in hartje Doesburg, pal tegenover de Martinikerk. Zeeman is een textielsuper met scherpe focus op een aantrekkelijk prijsbeleid. De winkelketen werd in 1967 opgericht door Jan Zeeman.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑