Wethouder: ‘We zijn nog in gesprek met Action’

Doesburg is nog steeds in gesprek met winkelketen Action. Dit in tegenstelling tot berichten in regionale media. De gemeente praat over het vestigen van een filiaal van Action in een door de gemeente voorgestelde panden in het centrum van de stad.


Dat laat wethouder Marleen Huizingh (D66) weten in een reactie op een artikel in een regionale krant vorige week. Daarin liet een niet bij naam genoemde medewerker van Action weten dat de discounter zich niet zal vestigen in Doesburg. Huizingh liet donderdagavond tijdens de nieuwjaarsborrel van Open Coffee in Doesburg weten dat Doesburg nog steeds in gesprek is met Action.


De komst van de Action naar Doesburg was afgelopen jaar een veel besproken onderwerp. De Action wilde zich graag vestigen in de leegstaande loods aan de Barend Ubbinkweg. De gemeente ziet de Action het liefst volgens afspraak in het kernwinkelgebied en heeft hiervoor meerdere panden aangeboden aan Action.

2 reacties

  1. Doesburger

    Ik hoop echt dat de Action er uiteindelijk wel komt naar Doesburg. Het heeft gewoon een enorme aantrekkingskracht op consumenten. Het zal alleen maar voordelen bieden voor de regio. Of het nu in de stad komt of er net buiten, dat maakt geen verschil.

    Gemeente Doesburg haal de Action naar Doesburg!

  2. sjoerdsma

    Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de Action vergevorderde gesprekken heeft gevoerd voor de vestiging te Dieren. In deze gevoerde gesprekken kwam naar voren dat Dieren meer potentie heeft dan Doesburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑