Doesburg moet op zoek naar een nieuwe wethouder voor toerisme en economische zaken. Gisteren heeft wethouder Ellen Mulder (VVD) bekendgemaakt haar taken neer te leggen.

Mulder vertrekt per 17 juni. Aanleiding is dat er een tekort is ontstaan rondom het onderhoud van gemeentelijke gebouwen. Hier voelt ze zich als portefeuillehouder verantwoordelijk voor.

Mulder zit in haar derde termijn als wethouder. Ze heeft onder andere economie, toerisme, kunst en cultuur, monumenten en erfgoed, en gemeente vastgoed in haar portefeuille. Tijdens de commissievergadering Bestuurs- en Organisatietaken maakte ze haar vertrek kenbaar.

Wie haar op gaat volgen is nog niet bekend. Doesburg heeft 3 wethouders. De andere twee zijn Peter Bollen (PvdA/GroenLinks) en Birgit van Veldhuizen (Stadspartij Doesburg).

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.