Wie de Doesburgse horeca in één middag en op een verrassende wijze wil ontdekken, kan zondagmiddag 13 mei meedoen aan de WijnSpijs Wandeling door onze stad.

Het idee is eenvoudig. Je wandelt door de stad en bezoekt de vijf deelnemende horecazaken. Per horecabedrijf krijg je een gerecht en een bijpassend glas drinken.

De deelnemende bedrijven zijn restaurant De Bonte Hond, restaurant De Liefde, Het Arsenaal, Stadsbierhuys De Waag en Restaurant De Kade van Stadshotel Doesburg.

Deelnemers kopen vooraf online voor 50 euro online toegang en kunnen dan op 13 mei tussen 12.00 en 17.00 uur via een speciale app de deelnemende horecazaken bezoeken. De organisatie is in handen van de landelijke organisatie WijnSpijs.

Het is de tweede keer dat er in Doesburgs een culinaire wandeling van WijnSpijs plaatsvindt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.