De Stichting Centrum Belang Doesburg (SCBD) moet op zoek naar een nieuwe binnenstadscoördinator. Marieke Kinds heeft aangegeven dat ze zich niet langer geschikt vindt voor deze functie.

Sinds het stoppen van Jan Strating eerder dit jaar werd Kinds naar voren geschoven. Eerst als tijdelijke vervanger, sinds afgelopen zomer als volwaardig opvolger van Strating.

Nu geeft ze te kennen dat ze de functie niet langer ambieert. ‘Ze vindt het werk op zich leuk en heeft met name de communicatie rondom nieuwsbrieven en banners goed verzorgd. Maar ze vindt zichzelf niet hard genoeg in sommige gevallen’, aldus Ruurd Robaard van SCBD.

En dus moet Doesburg weer op zoek naar een nieuwe binnenstadscoördinator. Het gaat om een functie voor 8 tot 16 uur per week waarbij de binnenstadscoördinator het aanspreekpunt is voor ondernemers en andere partners.

Verder wordt van de binnenstadcoördinator verwacht dat hij of zij evenementen coördineert en stimuleert, en dat werkgroepen en projecten worden aangestuurd. Ook beschikt de kandidaat over een signalerende functie en is zichtbaar in het centrum.

Robaard laat weten niet op zoek te zijn naar een ondernemer die een zaak runt in de binnenstad. Dit om eventuele belangenverstrengeling te voorkomen. De vacature is te vinden op de website van de gemeente.

Zie ook:
Nieuwe binnenstadscoördinator: ‘Neuzen ondernemers dezelfde kant op’

Jan Stating stopt per direct als binnenstadscoördinator na gezondheidsproblemen

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.