De Stichting Centrum Belang Doesburg laat weten dat Jan Strating is gestopt als stadscoördinator. De reden van zijn vertrek zijn problemen met de gezondheid. Strating wordt opgevolgd door Marieke Kinds.

Ruim twee weken geleden is Jan geopereerd en hij is nu aan het herstellen van de operatie, zo laat Stichting Centrum Belang Doesburg in een persmededeling weten.

‘In verband met zijn gezondheid en herstel gaat hij een stap terug doen en zal hij in 2017 niet meer in actie komen als Stadscoördinator van Doesburg. Hij wil iedereen bedanken voor de vele berichtjes, kaartjes en telefoontjes. Dat heeft hem erg goed gedaan. Jan heeft Stichting Centrum Belang Doesburg gevraagd om zijn taken op te pakken’, meldt Stichting Centrum Belang Doesburg.

Stichting Centrum Belang Doesburg heeft op haar beurt Marieke Kinds bereid gevonden om de promotionele taken op zich nemen. ‘Denk hierbij aan de entreedoeken, de evenementenkalender, de nieuwsbrief. Overige zaken worden binnen de stichting opgepakt Marieke heeft een achtergrond in communicatie en is de afgelopen anderhalf jaar betrokken geweest bij de stichting’.

Op dinsdagochtend en donderdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur is Kinds voor de stichting aan het werk in het voormalig ABN AMRO gebouw aan de Kerkstraat 15.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.