Only for Men heeft vanaf deze week de openingstijden nóg verder uitgebreid. Wegens het succes van de huidige, ruime openingstijden worden de tijden wederom aangepast. De Mensperience Store van Only for Men gaat nu ook op dinsdagavond open tot 21.00 uur.

Bij Only for Men staan de wensen van de klant centraal. Na eerdere wijzigingen van de openingstijden is duidelijk gebleken dat de behoefte bij de man groot is om in de avonduren te winkelen. Daarom is gekozen om de openingstijden nog verder uit te bereiden.

De gedachte is simpel, aldus Only for Men: de man moet kunnen shoppen wanneer het hem uitkomt. En daar worden de openingstijden omheen gebouwd. Het uitgangspunt voor de nieuwe openingstijden van Only for Men is dan ook dat een winkel open moet zijn als de man vrij is en tijd heeft om te winkelen – dus wanneer het hem het beste uitkomt: overdag, ’s avonds of in het weekend.

De Mensperience Store in Doesburg is nu zeven dagen per week open en heeft drie koopavonden. Wegens het grote succes van de koopavonden, komt er vanaf vandaag een koopavond bij. De winkel is iedere dinsdag open tot 21.00 uur. 21 maart is er een netwerkborrel in de winkel.

Vanaf april is er iedere tweede dinsdag van de maand een exclusieve netwerkborrel in Doesburg. Deze netwerkborrels zijn voor iedereen toegankelijk. De nieuwe openingstijden vanaf vandaag bij de Mensperience Store in Doesburg zijn als volgt:

ma                  13.00 – 18.00 uur

di                  11.00 – 21.00 uur

wo                  11.00 – 21.00 uur

do                  11.00 – 21.00 uur

vr                  11.00 – 21.00 uur

za                  10.00 – 17.00 uur

zo                  12.00 – 17.00 uur