Koninklijke Rotra neemt voor een aantal jaren een extra warehouse in Doesburg in gebruik. Deze investering faciliteert de verdere groei van het bedrijf en voorziet per direct in de toegenomen vraag naar logistieke diensten als gevolg van de ingebruikname van de eigen Container Terminal in Doesburg.

Het Warehouse is strategisch gelegen op het bedrijventerrein ‘Beinum Noord’ aan de N338 in de nabijheid van de snelwegen A348/A12. Het gaat om het pand waar laatstelijk drankenhandel Mitra in heeft gezeten.

Het complex heeft een totale oppervlakte van 8200m2 en beschikt over 7800 palletplaatsen en ruim 900m2 kantoorruimte. Het warehouse is voorzien van stellingen en van wifi voor het scannen van inkomende en uitgaande goederen.

Verhuellweg
Deze locatie heeft de voorkeur gekregen boven alternatieve locaties in Nijmegen, Duiven en Tiel omwille van haar strategische ligging in de nabijheid van Rotra’s huidige vestiging aan de Verhuellweg in Doesburg. Het betreft een uitbreiding op de huidige Warehouse activiteiten.

Daarbij werkt Rotra, in samenwerking met gemeentes en provincie, aan mogelijke uitbreiding van haar huidige bedrijfslocatie aan de Verhuellweg.

Regio
Rotra is voornemens in de nabije toekomst activiteiten en logistieke expertise te waarborgen op één watergebonden logistieke hotspot en verwacht hiermee mede een positieve impuls te geven aan de werkgelegenheid in de regio.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.