Op het tennispark van Tennisvereniging Doesburg 2002 is op woensdag 1 juli de finale van het Doesburgse Street tennistoernooi gehouden. Basisschoolleerlingen van groep 3 tot en met 8 van de vier basisscholen deden mee.

 

In vier verschillende schoolpleinen werden de afgelopen weken wedstrijden gehouden. Door mee te doen, maakten leerlingen kennis met de tennissport. Voor het toernooi kregen ze tijdens de gymles enkele lessen van Beweegteam Doesburg. Zo kwamen ze goed voorbereid aan de start.

 

Uiteindelijk heeft Hamid de Cup in ontvangst mogen nemen. Uitslag finale Street Tennis Cup Doesburg 2015: 1e Hamid Sirtli, 2e Ensar Baz, 3e Marten van Amersfoort, 4e Semih Caliskam, 5e Jan Willem Klein, 6e Finn van der Weegen, 7e Alina Klein en 8e Ceyhun Alemdar.

 

Om op de hoogte te blijven van activiteiten georganiseerd door Breedtesport Doesburg kun je kijken op www.sportenindoesburg.nl of volg ons op Twitter via www.twitter.com/breedtesport. Voor vragen en ideeën kun je contact opnemen via telefoonnummer 06 372 83 518 of mail naar info@sportenindoesburg.nl.

Schermafbeelding 2015-07-03 om 13.41.16