Fietsspeciaalzaak Xycleservice in Doesburg houdt een fietsvakantie-avond “Er is geen onderweg naar een doel, de reis zelf is het doel”. De avond vindt plaats op woensdag 22 januari om 19.30 uur aan de Leigraafseweg 33F in Doesburg.

 

Doordat de laatste jaren de populariteit van het op vakantie gaan met de fiets is toegenomen, wordt er tijdens deze avond geprobeerd u mee te nemen in de wereld van het reizen met de fiets. Van uitrusting tot bestemming, navigatie en onderkomen, alleen of in groepsverband. Deze avond is bedoeld voor een ieder die loopt met de gedachte om ooit ook eens een reis te maken met de fiets of misschien al bezig is met het plannen van een tocht of vakantie. Op deze avond kunt u antwoord krijgen op al uw vragen om nog dichter bij uw doel of droom uit te komen. Ook voor alleen de mooie verhalen en plaatjes bent u van harte welkom.

 

Deze avond zal worden verzorgd door Jan Delsink. Jan Delsink is vakantiefietser in hart en nieren met reizen naar onder ander Lourdes, Wenen en Santiago de Compostela. Over zijn reis naar Santiago schreef hij zelfs een boek en op dit moment bereidt hij zich voor op een fietstrip naar Rome. Ook fietst Jan Delsink als gids regelmatig mee tijdens de georganiseerde groepsreizen van “effeweg.nl”, tijdens deze groepsreizen kan er óók met elektrischefietsen worden gereden op diverse mooie plekken in Europa.

 

Deelname aan deze avond is gratis. Belangstellen dienen voor woensdag 22 januari per email xycleservice@gmail.com of telefonisch 0313-412727 zich aan te melden. Tijdens deze avond zijn er stoelen , koffie en thee aanwezig.