Er komt een wintereditie van het bekende fietsevenement, de Mosterdtocht. Organisator Xycleservice schrijft op zondag 2 februari een tocht uit van ongeveer 25 kilometer in en om de prachtige omgeving van Doesburg.

We gaan fietsen in de winter en genieten van de daarbij behorende versnaperingen, meldt Xycleservice. Zo kunnen deelnemers onderweg niet alleen genieten van de omgeving, maar ook van warme chocolademelk met slagroom.

Deelnemers worden bij de finish onthaald met glühwein, waarna ze kunnen aanschuiven voor overheerlijke huisgemaakte erwtensoep met roggebrood en spek.

De start op 2 februari is tussen 13.00 en 14.00 uur bij de fietswinkel van Xycleservice aan de Leigraafseweg op bedrijventerrein Beinum-West. Hier eindigt de fietstocht ook. Er kunnen maximaal 75 personen deelnemen aan de fietstocht. De deelnamekosten bedragen 7,50 euro per persoon en opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@xycleservice.nl, te bellen met 0313-412727 of door de winkel binnen te stappen en daar jouw deelname door te geven.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg