Zilver voor Doesburger Jeff Irving op NK Turnen

Doesburger Jeff Irving heeft vandaag de zilveren medaille behaald tijdens het Nederlands Kampioenschap Turnen in Breda. Het Doesburgse turntalent pakte zilver op het onderdeel ringen. Op de meerkamp viel Irving net buiten het podium met een knappe vijfde plaats.


Op Twitter spreekt de moeder van het turntalent over een prima resultaat. In mei plaatste Irving zich voor het NK in Breda door voldoende punten te behalen tijdens de halve finale in Nijverdal.


‘Dit is tot nu toe de beste prestatie. De medaille is bijzonder omdat je in jou niveau de tweede van Nederland bent op ringen’, aldus de dolgelukkige turner.


Irving gaat volgend jaar door op dit niveau. ‘Dus dan is goud natuurlijk het doel. En een podiumplek op de meerkamp zou er dan ook in kunnen zitten’.


Irving bekijkt zijn sportloopbaan per jaar. ‘Er zijn nog meer dingen naast turnen zoals skaten en een nieuwe opleiding Sport en Bewegen bij het Graafschap College’.


Jeff Irving turnt sinds zijn twaalfde bij turnvereniging Ypsilon in Doetinchem. Daarvoor kwam hij vier jaar uit voor gymnastiekvereniging Unitas in Doesburg. Drie jaar geleden behaalde Irving al eens de Nederlandse finale, waar hij uiteindelijk zevende werd.


Zie ook:
Jeff Irving uit Doesburg naar NK Turnen

2 reacties

  1. Niek

    Ah yeah!

  2. Sofyan

    JEFF!!! Haha xP ik kwam hier via ene twitter van Doesburg..
    We LOVE Jeff!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑