Zomer in Gelderland: 1.000 euro voor Hanzefeesten

De Stichting Hanzefeesten is duizend euro rijker. In het TV-programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland vrijdagavond werd de opdracht goed uitgevoerd, waardoor de Stichting Hanzefeesten duizend euro krijgt.

 

Bijna zeshonderd mensen waren afgekomen naar de markt bij de Martinikerk om de live-uitzending op televisie bij te wonen. Overdag werkte een team van de Rotary en Hanzefeesten aan een Madam Tussaud. In de live-uitzending moesten ook nog een aantal vragen worden beantwoord.

 

Met een beetje smokkelen door presentatrice Angelique Kruger van Zomer in Gelderland lukte het, het team bestaande uit leden van de Rotary en Hanzefeesten, om de duizend euro in de wacht te slepen. Het geld wordt gebruikt om een tent aan te schaffen waarin ambachten en een informatiepost kan worden geplaatst tijdens de Hanzefeesten in juni 2013.

3 reacties

  1. Paul Hamer

    Geweldig. Van harte gefeliciteerd. Ik vond het geweldig. Temeer omdat ik met de ervaring van vorig jaar weet wat er allemaal bij komt kijken.

  2. Hanneke Hoed

    Het was een geweldige dag met een fantastisch resultaat!!

  3. Carla

    Super goed gedaan. En een welverdiende €1000,- Je moet er ook heel wat voor doen.Succes met het uitzoeken van een mooie middeleeuwse tent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑