De Schilderschool in Doesburg komt met een zomeroffensief. Als culturele instelling zonder subsidie zit ook De Schilderschool in zwaar weer, zo laat het weten. Daarom biedt De Schilderschool deze zomer een uitgebreid en gevarieerd programma.


Zomertuin expo. Op vrijdag 20 juli is er om 15.30 de opening van de eerste Zomertuin-verkoop-expositie. Een kleurrijke expositie in de voor en achtertuin van De Schilderschool.


Cursisten exposeren samen met Grafisch kunstenaar André Bikker; illustraties, olieverf -en acrylschilderijen. Bij regen zal de expositie in De Schilderschool zijn en in het Atelier. De expositie is geopend vrijdag 20 juli van 15.30 tot 22.00 uur en zaterdag 21 juli van 11.00 tot 18.00 uur.


Het Zomer atelier is de derde dinsdag in juli en augustus. Dan ben je van 9.00 tot 15.00 uur welkom om vrij te komen schilderen met begeleiding op verzoek. Dit is dinsdag 17 juli en dinsdag 21 augustus.


Schilderen per Sloep. Varen, thee drinken, picknicken en schilderen en leuke schets opdrachten tijdens het varen. Dat zijn de ingrediënten voor een heerlijk schilder arrangement. Met de prachtige sloep van Viking Outdoor.


Woensdag 12 september van 10.00 tot 15.00 uur. Een mooie tocht staat weer op de planning. Afhankelijk van het aantal opgaven worden de kosten berekend. Dit zal ongeveer rond de 30 euro zijn, inclusief schilderdoek en natje en droogje.