ZON trekt stekker uit OpenCoffee Doesburg

OpenCoffee Doesburg houdt in de huidige vorm op te bestaan. Organisator ZON Doesburg heeft besloten te stoppen met de maandelijkse informele netwerkochtend. Een gebrek aan belangstelling is de reden van het besluit.

Begin september werd nog de 75 editie van de maandelijkse bijeenkomst gevierd bij Gasthuis du Soleil, de vaste locatie voor de ondernemersontmoeting. Daarbij waren al zorgelijke geluiden te horen over de toekomst van OpenCoffee Doesburg.

Yolanda Goppel laat namens ZON Doesburg weten dat er geen maandelijkse bijeenkomsten op de eerste woensdag van de maand meer worden gehouden. ‘Helaas hebben wij moeten constateren dat het aantal bezoekers de laatste tijd terugliep en daarom hebben wij besloten om te stoppen’, aldus Goppel.

OpenCoffee Doesburg werd jaren geleden gestart door Jan Strating en Casper Bakker. Strating deed de organisatie begin 2016 over aan netwerkclub ZON Doesburg. ZON laat weten te onderzoeken of er interesse is voor een halfjaarlijkse bijeenkomst en hoopt begin volgend jaar hierover meer te kunnen melden.

OpenCoffee Doesburg zag het levenslicht in 2010. In de eerste jaren telden de informele netwerkbijeenkomst soms tot 80 bezoekers. De laatste jaren nam dit aantal af. OpenCoffee Doesburg was in de regio een van de laatste initiatieven van z’n soort. In andere plaatsen was het fenomeen OpenCoffee al eerder ter ziele gegaan.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑