De Viking Adventure Sports oudejaarsquiz bij De Waag vindt dit jaar plaats op 27 december. Er is bij de pubquiz dit jaar ruimte voor maximaal 20 teams, bestaande uit 6 personen per team.

Met het beantwoorden van originele vragen wordt gestreden om de wisselbeker en andere leuke prijzen. Vorig jaar ging de hoofdprijs naar ‘De Matties’, die dit jaar hun titel verdedigen.

Tijdens de pubquiz worden 8 rondes gespeeld met elk 10 vragen of geluidsfragmenten over het jaar 2017. De quiz begint om 20.00 uur en het belooft weer een gezellige avond te worden. Het is niet toegestaan om tijdens de quiz de mobiele telefoon te gebruiken.

Opgeven om deel te nemen kan via info@vikingoutdoor.nl. Deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon. De pubquiz bij De Waag wordt georganiseerd door Peter Taai en Dorinde Lensink.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.