De jaarlijkse 0313 Halloween Spooktocht wordt dit jaar gehouden op zaterdagavond 29 oktober. Het initiatief wordt door diverse ondernemers ondersteund.

Inmiddels is het bijna een traditie geworden en zelfs bekend in de regio de: ‘0313 Halloween Spooktocht’. Wat een aantal jaar geleden door een aantal vrijwilligers is ontstaan, als activiteit van 0313, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend Doesburgs event, waar vele deelnemers aan meedoen.

Een grote groep actieve vrijwilligers zijn er het hele jaar al mee bezig en leven er naar toe. Zij zorgen ervoor dat alles uit de kast wordt gehaald om in Doesburg de deelnemers één keer per jaar de stuipen op het lijf te jagen.

Prachtige attracties en alles in Halloweenstijl, overal om je heen kun je deze avond verrast worden. Traditiegetrouw is de start bij Jongerencentrum 0313. In groepjes wordt vervolgens de griezeltocht gelopen. Wethouder Bollen zal de tocht op zaterdag 29 oktober om 18.30 uur bij Jongerencentrum 0313 openen en vervolgens ook zelf de tocht gaan lopen.

De sponsors die de tocht mogelijk maken en het initiatief ondersteunen zijn: Audius licht en geluid, LekkerszenZo, Jonkers Elektrotechniek, Brogaal Veiligheidsdiensten, Delikasa, Coop Doesburg,De Goede Smaeck, Caravanvogelhuisjes.nl, IBM Lifttechniek en Konink Etalagepoppen.

Opgeven voor deelname kan voor 21 oktober via halloweendoesburg@hotmail.com. Let op: deelname onder de 18 jaar met begeleiding en zaklampen zijn niet toegestaan. Meedoen aan de spooktocht is op eigen risico.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.