De nieuwe Doesburgse Dukaten Spaarpas wordt zaterdag 15 oktober officieel gepresenteerd op de driesprong in de binnenstad. De eerste pas wordt overhandigd aan burgemeester Loes van der Meijs.

De spaarpas is zaterdag vanaf 12.00 uur in gebruik bij de deelnemende ondernemers. Deze zijn kenbaar door een sticker of poster op het raam. Daarnaast staan ze vermeld op www.dukatensparenindoesburg.nl.

Vanaf donderdag 13 oktober kunnen belangstellenden een inschrijf- of aanmeldformulier ophalen bij de deelnemende ondernemers. Doel van de pas is om het winkelen in Doesburg nog aantrekkelijker te maken middels spaar- en kortingacties.

Ruim 35 ondernemers hebben op dit moment hun medewerking toegezegd. De waarde van een ‘dukaat’ is bij iedere winkel gelijk, namelijk 0,01 euro. Pashouders kunnen dukaten vrij besteden bij de deelnemende bedrijven. De aanschaf van de pas kost 3,50 euro. Daarvoor krijgt de pashouder een starttegoed van 100 dukaten.

Lees ook: Doesburgse ondernemers komen met klantenpas

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.