Iedere twee weken is er op vrijdagavond een 821-Party in jongerencentrum 0313. Dat betekent dat het van acht uur tot één uur feest is. Bezoekers van de party kunnen zelf de muziek bepalen door hun USB-stick, telefoon of MP3-speler in te pluggen. Onder het motto ‘plug in and play’ is het een modern interactief feest voor de Doesburgse jeugd. Vrijdag 23 juli is de laatste 821 Party van het lopende seizoen.


Geïnspireerd door het mooie weer, videoclips en de spetterende ideeën van de vrijwilligers pakt 0313 groots uit. Deze vrijdagavond is de voetbalkooi omgetoverd tot een zwembad, staan er barbecues vlees te bereiden, is er een lichtshow, wordt ijs weggegeven en is natuurlijk muziek. Deze tropische mix staat garant voor ‘zomers swingend’ de vakantie in.


Het spreekt voor zich dat het gewenst is zwemspullen mee te nemen, zo laat de organisatie weten. Daar hoort natuurlijk een handdoek bij en vergeet de zonnebrandcrème niet. Het wordt heet!


0313 adviseert de bezoekers dit keer vooral zomerse muziek mee te nemen. ‘Neem deze week de tijd om de zomerhit van vorig jaar weer op te zoeken en deze mee te nemen. Of als je al weet wat de zomerhit van 2010 wordt neem je deze mee’, aldus Jan-Willem Klink, coördinator jongerenwerk bij 0313.


Na vrijdag 23 juli is het even gedaan met de tweewekelijkse 821 Party’s. Klink: ‘Maar na drie keer zijn we er weer, vrijdag 17 september. Tussendoor is 0313 er natuurlijk gewoon voor de Doesburgse jeugd. Sterker nog, we pakken stevig uit met leuke activiteiten voor de thuisblijvers, de-nog-op-vakantie-gaan’ers en de we-zijn-al-weer-terug’ers. Ook dan spelen we weer in op de weersomstandigheden. Als het aan ons ligt nog meer waterplezier’.


De laatste 821 Party van het lopende seizoen op vrijdag 23 juli start om 18.00 uur en is om 24.00 uur afgelopen. De entree is volledig gratis.