De werkzaamheden aan de wegen in Doesburg zijn perfect te volgen op internet. Op een speciale website is te zijn wanneer er waar gewerkt wordt. Ook wordt er vermeld wat er aan de weg wordt gedaan.


Deze handige website is www.bereikbaargelderland.nl. Door in te zoomen op Doesburg valt precies op te maken wanneer er aan de wegen wordt gewerkt. Door op het graafteken te klikken, geeft de site links in beeld extra informatie over de uit te voeren werkzaamheden.


Zo staat op de site vermeld dat de Kraakselaan/Meipoort tussen de FD. Rooseveltsingel en de Rijksweg de gehele dag van 19 tot 20 juli is gesloten, omdat er asfalteringswerkzaamheden plaatsvinden. Er is een omleidingsroute ingesteld.


Verder wordt ook opgemerkt dat tussen 21 en 23 juli de gehele dag wordt gewerkt aan de Barend Ubbinkweg/Didamseweg/Veerpoortwal. Dit eveneens vanwege het opnieuw aanbrengen van asfalt. Als extra handigheid biedt de website de mogelijkheid om het kaartje en de werkomschrijvingen uit te printen. Handig om in de auto mee te nemen.