Het is een enorm succes in 2013: de Kidsweek. Georganiseerd – onder de vlag van 0313 – door twee betrokken Doesburgers: André Bikker en Desirée Kester. Vier dagen lang hameren, spijkeren en zagen, ofwel: hutten bouwen! Een zomeractiviteit voor kinderen die niet met vakantie gaan. Dat vraagt om een herhaling in 2014.

 

Een flink aantal Doesburgse kinderen (van 6 t/m 12 jaar)  gaat in de zomer – om uiteenlopende redenen – niet met vakantie. Dan is een zomervakantie van zes weken wel heel lang. Om die periode te doorbreken en een groot aantal kinderen een superleuke week te bezorgen wordt van 28 t/m 31 juli de tweede editie van de succesvolle Kidsweek georganiseerd. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

 

Hutten bouwen blijft de hoofdactiviteit. Maar daarnaast willen Andre Bikker, Desirée Kester en 0313 deze zomer ook andere sportieve en creatieve activiteiten organiseren tijdens de Kidsweek. Zodat er voor elk kind wat wils is.

 

0313 is daarom op zoek naar vrijwilligers. Enthousiaste Doesburgers die een aantal dagen actief willen zijn om deze kinderen een superweek te bezorgen. Huttenbouwers, sport- en spelbegeleiders, creatievelingen of mensen die het leuk vinden om in de catering te helpen. Mensen die meer willen weten of zich willen opgeven kunnen mailen naar info@0313doesburg.nl.