De Stichting Integratie Verstandelijk Gehandicapten Doesburg heeft een donatie van duizend euro gekregen. TEIJIN Aramid BV uit Arnhem heeft een cheque ter waarde van duizend euro overhandigd aan voorzitter Marga Bles van Stichting IVG.

 

Marga Bles, voorzitter van de Stichting Integratie Verstandelijk Gehandicapten te Doesburg, nam de in ontvangst uit handen van de voorzitter van de OR raad van het bedrijf Teijin Aramid BV. te Arnhem.

 

Jan Cees Tiecken, werkzaam bij dit bedrijf en tevens vrijwilliger bij de stichting IVG had dit project voorgedragen bij zijn werkgever. Het geld is direct geschonken door het personeel welke afzag van een kerstpakket. Het bedrijf heeft ook een bijdrage  geleverd. In totaal kon er maar liefst  € 4500, – worden weggegeven, verdeeld over 3 goede doelen, waaronder dus de Motorrun Doesburg.

 

Motorrun Doesburg is een volledig verzorgde dag waar mensen met een beperking een toer in een zijspancombinatie maken. Het is een Integratie project, hetgeen betekend dat er in dit geval leerlingen van het Rhedens Lyceum  te Dieren, heel nauw betrokken zijn bij de organisatie.

 

Het bedrijf Teijin Aramid  BV, voorheen ook bekend als Enka, is wereldleider in aramide, een oersterk kunststofgaren en maakt tegenwoordig zelfs kunststof papier.

Marga Bles