De jaarlijkse narcisbollenactie van Gymnastiekvereniging Unitas uit Doesburg was zaterdag 4 april wederom een succes, zo laat voorzitter Ellen ten Have weten. et was de tiende achtereenvolgende jaar dat de actie werd gehouden.

 

De leden van de vereniging hadden al hun best gedaan tijdens de voorverkoop en 720 potjes met narcisbollen verkocht aan familie, kennissen en in de buurt. De overige 680 potjes moesten dus nog verkocht worden tijdens de huis-aan-huis actie door de jeugd van de vereniging onder begeleiding van volwassen vrijwilligers.

 

‘De reacties van de mensen waren erg leuk. Veel mensen herinnerden zich de actie van vorige jaren. Zeker ook omdat de kwaliteit van de narcissen zo goed was. Het is mooi om te zien hoe enthousiast de kinderen de narcisbollen verkopen en dat bijna alle mensen ook erg positief reageren’, aldus Ten Have.

 

De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan de vereniging. Gymnastiekvereniging Unitas Doesburg bedankt iedereen die narcissen heeft gekocht en hoopt volgend jaar weer op de inwoners van Doesburg te mogen rekenen.

Unitas