100% Doesburg wil hobbyisten bij elkaar brengen

100% Doesburg is een nieuw initiatief in Doesburg waarbij hobbyisten en ondernemers typische Doesburgse producten kunnen verkopen. Doel is om de producten aan de man te brengen bij toeristen en inwoners van onze stad.

 

Initiatiefnemer is voormalig kok Roy Katwijk, die zelf actief is met het maken van vogelhuisjes in de vorm van caravans en sinds kort huisnummerborden verkoopt. 100% Doesburg is recent actief op Facebook.

 

‘Ik kan er nog niet veel over zeggen. Wel wil ik kwijt dat het om handgemaakte Doesburgse producten gaat. Ze zijn vaak verstopt bij hobbyisten op zolders. Ik probeer de hobbyisten en ondernemers samen te voegen. Hoe? Dat maak ik later bekend’, aldus Katwijk, die spreekt van een non-profit organisatie.

 

Het doel van Katwijk is om typisch Doesburgse producten onder de aandacht te brengen bij toeristen en inwoners. Ook denkt hij aan het invoeren van een keurmerk voor de desbetreffende producten. Of er een webshop komt, kan Katwijk nog niet vertellen. Wel laat hij weten dat er een site in aantocht is.

 

Op de Facebook-pagina van 100% Doesburg worden mensen opgeroepen die 100% Doesburgse producten maken. Ook wordt er melding gemaakt van Richard’s Bakery,die zelfgemaakte taarten verkoopt. Verder worden er later aanbiedingen en winacties gemeld.

100% Doesburg

 

 

 

1 reactie

  1. Hanny ten Dolle

    Erg leuk. Hoe kom ik in contact met Roy?
    Misschien kunnen we wel wat voor elkaar betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑