Hiphopper Commi presenteert zijn nieuwste mixtape in Doesburg. Op zaterdag 25 augustus treedt hij op in jongerencentrum 0313 om zijn nieuwe mixtape te presenteren. In het voorprogramma zitten de artiesten Dani&Chokz, Djablo en Era, in samenwerking met Generaal Rhymes.


Commi is kind aan huis bij 0313 en kiest bewust voor deze locatie om zijn nieuwe mixtape te presenteren. Het programma begint om 20.00 uur met in het voorprogramma Dani&Chokz, Djablo en Era. De entree is tot 22.00 uur gratis. Daarna betalen bezoekers slechts één euro entreegeld.


Deze avond is ook de kans om je de eigenaar te noemen van een Commi t-shirt, zo staat er te lezen op de website van 0313. En wel voor een vriendenprijs. ‘En we beloven alvast meer. In september laat Commi weer wat nieuws zien. Hij is druk doende en het beloofd weer topmateriaal te worden. Vanaf oktober is Commi de man die met 0313 zijn eigen club heeft. Groep enthousiaste jongeren die mee gaan op een ontdekkingsreis door muziek, cultuur, techniek, vermaak, gekkigheid, gezelligheid, broederschap en meer. We houden het nog even spannend’, aldus de site.