De kringloopwinkels 2Switch aan de Leigraafseweg 29 in Doesburg is vanaf dinsdag 19 mei weer geopend voor bezoekers. Zowel de winkel als de aanname van goederen is vooralsnog geopend voor bezoekers van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

De openingstijden kunnen in een later stadium worden verruimd, laat de winkel weten in een persschrijven. Actuele openingstijden worden via de website van 2Switch en de social media kanalen van 2Switch gecommuniceerd.

Vanaf 19 mei kunnen ook ophaalafspraken ingepland worden voor data vanaf 26 mei. Ophaalafspraken kunnen telefonisch of online ingepland worden via de website van 2Switch. Het is vooralsnog niet mogelijk om langer dan 2 weken vooruit te plannen.

2Switch werkt volgens de richtlijnen van het RIVM om de kans op besmetting voor bezoekers en medewerkers te voorkomen. Vanwege het coronavirus besloot 2Switch in maart de winkel te sluiten.

Met de nodige aanpassingen in de winkels zoals looprichtingen en schermen bij de kassa’s en duidelijke voorzorgsmaatregelen kan 2Switch nu wel deze veiligheid bieden, laat een woordvoerder weten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg