De Doesburgse fotograaf Carmela Cellamare is begonnen met voordeur- en raamshoots. Door de coronacrisis heeft de freelance fotograaf het moeilijk en hoopt zo op extra omzet.

‘We leven nu in een bijzondere tijd, die de geschiedenisboeken in zal gaan als “de 1,5 meter-maatschappij”. Om dit moment vast te leggen, bied ik voordeur- of raamshoots aan om als herinnering aan dierbaren vast te leggen’, aldus Cellamare.

Als voorbeeld noemt ze verlovingen, zwangerschappen of geboorte. De fotoreportage duurt zo’n 20 minuten en vindt plaats op anderhalve meter afstand. Voor 30 euro biedt Cellamare 5 bewerkte digitale foto’s aan, die ze opstuurt. Binnen een straal van 20 kilometer om Doesburg rekent ze geen reiskosten.

Carmela Cellamare Fotografie is gevestigd in de Kerkstraat 55 in de binnenstad van Doesburg. Naast portretfotografie houdt ze zich ook bezig met productfotografie.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg