Als de versoepeling in het corona-regime dat toelaat, houdt Gasthuiskerk Doesburg op 11 juni in de avond een besloten concert in de foyer. Het optreden, met medewerking van de bands 4 Out Of 5 en KEK, geluidsstudio Leo at live en Red Baron media, wordt gebruikt om de nieuwe setup van de foyer als kleine zaal te testen.

Coverband KEK stond geprogrammeerd voor het Gasthuiskerk muziekcafé van maart, maar vanwege het coronavirus werd dat optreden doorgeschoven naar het najaar. De band was in 2019 al eens te gast op het open podium van de Gasthuiskerk. De verbindende factor tussen KEK en de 4 Out Of 5 uit Zutphen is toetsenist Carolien Beijer. 4 Out Of 5 is opgericht in 2018 en legt zich vooral toe op indie-rock.

Behalve bandleden zijn alleen personeel van de Gasthuiskerk, technici en enkele genodigden bij het optreden aanwezig. De video-opnamen van het concert worden in de tweede helft van juni gepubliceerd via de website van de Gasthuiskerk en Facebook, en later gebruikt voor PR-doeleinden.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg