2Switch is verhuisd en zit sinds kort op een andere locatie op bedrijventerrein Beinum-West. De winkel in gebruikte spullen is nu gevestigd aan de Leigraafseweg 29.

2Switch zit in het laagbouwpand waar tot voor kort Mediost zat. Daarvoor zat 2Switch in de oude ‘Docshop-hal’ bij de voormalige tennisvelden. Op de nieuwe locatie is de verkoopoppervlakte wel iets achteruit gegaan. Maar dat wordt eerder als een voordeel gezien.

‘De klant zal nu vaker andere spullen te zien krijgen, omdat er sneller gewisseld wordt. Al onze afdelingen blijven vertegenwoordigd. Hierin verandert niets’, laat Chantal Sironde van 2Switch weten.

De uitstraling op de nieuwe locatie is volgens Sironde die meer van een winkel vanwege daglicht en heldere ruimtes. Daarnaast beschikt 2Switch over voldoende parkeerruimte om het pand.

Wie binnen kijkt, ziet onder andere gebruikte boeken, dvd’s, serviesgoed, een oude typemachine die voor nog geen 15 euro te koop staat. Maar ook kleding, schoenen en meubels. En in het gangpad bij de kassa is zelfs een rollator te koop.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.