Delikasa is uitgeroepen tot ondernemer van de maand juni. Aanleiding hiervoor is het jubileum van de winkel die jaar in jaar uit stapje voor stapje is gegroeid tot een volwaardige delicatessenzaak.

Delikasa ontwikkelde zich in 8 jaar tijd van kaas- en notenwinkel tot kwalitatieve delicatessenshop. Begonnen in de nasleep van de crisis groeide het bedrijf van Marja Aarts tot een vaste waarde in het hedendaagse foodaanbod van Doesburg.

Rondom het jubileum werden diverse acties gehouden waarbij klanten voor gereduceerd tarief konden genieten van diverse kwaliteitskazen.

Voor de organisatie van de ondernemerswedstrijd Doesburgse Ondernemer van het Jaar aanleiding om Delikasa uit te roepen tot maandwinnaar van de maand juni. Daarmee plaatst Delikasa zich automatisch voor overall-titel van Doesburgse Ondernemer van het Jaar 2019, die begin 2020 bekend wordt gemaakt.

De wedstrijd Doesburgse Ondernemer van het Jaar is een initiatief van ondernemershuis Hanzegilde en platform DoesburgDirect.nl, en heeft als doel om ondernemerschap te promoten, te stimuleren en te belonen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.