33 afspraken bij tweede Beursvloer Doesburg

De tweede editie van Beursvloer Doesburg heeft totaal 33 matches opgeleverd. Gisteravond vond voor de tweede keer Beursvloer Doesburg plaats. Tijdens een sfeervolle avond in Het Arsenaal werden bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact gebracht. Met gesloten portemonnee werd gehandeld in diensten en middelen en werd Maatschappelijk Betrokken Ondernemen bevorderd.

 

De drie zogenaamde Hoekmannen liepen rond om de deelnemers samen te brengen waardoor vervolgens mooie matches werden gemaakt. Daarnaast zijn er talloze andere verbindingen gelegd. Dit jaar was de zaal aangekleed met lekkers van ‘t Olde Ras en Delikasa, maar ook met de prachtige bloemen van Uitbundig met Bloemen.

 

Bas Weetink maakte foto’s en stelde voor drie organisaties een prachtige panoramafoto van Doesburg beschikbaar. Bij deze organisaties mag de foto een maand lang tentoongesteld worden.

 

Daarnaast stelde Peter bollen persoonlijk een interventie workshop beschikbaar waar vijf deelnemers voor zijn ingeloot. Met de negentwintig matches die tussen de deelnemers werd gemaakt komt het totaal aantal matches op drieëndertig.

 

Initiatiefnemer Cambio kijkt terug op een geslaagd evenement. ‘Een evenement wat alleen mogelijk is door de inzet van vele mensen in Doesburg en de enthousiasme deelnemers die de avond maken’, aldus Esther Bosgoed namens de organisatie.

Beursvloer 2015 web bestanden-55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit Doesburg,Rootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De Liefde,Hillenaar Optiek en Hotel Doesburg.

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Met gesloten portemonnee werd gehandeld in diensten en middelen en werd Maatschappelijk Betrokken Ondernemen bevorderd.
    Maar dit gebeuren mag wat kosten voor de gemeenschap, ca 10.000 euro voor het geheel, ik vind dit best wel prijzig voor 33 matches, ca 300 euro per afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑