Aankondiging snelheidsmetingen centrum Doesburg

In het centrum van Doesburg worden binnenkort meerdere snelheidsmetingen uitgevoerd. Het gaat om de Koepoortstraat, de Nahuyssingel en de Koepoortwal. De snelheidsmetingen zijn aangekondigd door wethouder Fred Jansen.


Jansen deed de aankondiging tijdens de openbare vergadering van Wijkraad Binnenstad Doesburg vorige week. Jansen was een van de speciale gasten die op uitnodiging aanwezig was. Hij liet daarbij weten dat in overleg met de bewoners in de Koepoortstraat, de Nahuysingel en de Koepoortwal snelheidsmetingen te zullen uitvoeren.


Bijna zeventig bewoners van de binnenstad waren aanwezig bij de wijkraadvergadering. Daarbij werd verder bepaald dat handhaving, het behoud van plastic containers in de Kloostertuin en een toegankelijk openbaar toilet in het centrum van de stad als nieuwe punten zijn toegevoegd aan de wijkagenda. De wijkraad gaat deze nieuwe punten verder uitwerken en regelmatig verslag uitbrengen van de vorderingen.

1 reactie

  1. Willy van Dooren

    een tip!!! doe die snelheids-metingen dan ook op zaterdag ochtend en middag in de binnen stad dan kunnen ze gelijk de fietsers, bromfietsers enz.. eens bekeuren die door de stad rijden wanneer dat nog steeds niet mag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑