Aanplanten renoverend Noordelijk Molenveld van start


Er is een begin gemaakt aan het aanplanten van de wijk Noordelijk Molenveld in Doesburg. De Stadspartij laat weten dat er is begonnen in de straten van de wijk, de wijk die al geruime tijd onderdeel is van een grootscheepse en langdurige renovatie. Op korte termijn wordt ook begonnen aan het aanplanten van de geluidswal langs de Provinciale Weg N317.


Noordelijk Molenveld kleurt groen, meldt De Stadspartij op Twitter. In de tweede week van maart start volgens de politieke partij de beplanting van de geluidswal. Eind maart wordt verder gewerkt aan het leggen van riolering aan de Coehoornsingel, is de Panovenweg weer open en is de Molenveldsingel opnieuw bestraat.


De werkzaamheden in Noordelijk Molenveld worden met extra belangstelling gevolgd door de wijkbewoners en de lokale politiek. Dit vanwege het feit dat de wijkrenovatie qua tijd en geld flink uitloopt.


Eerdere berichtgeving op DoesburgDirect.nl over de voortgang van de renovatiewerkzaamheden zorgden voor veel en intensieve reacties. Daarbij moest met name wethouder Hofman het regelmatig ontgelden.


In de lokale politiek overleefde Hofman eind vorig jaar met een minimale meerderheid een motie van wantrouwen ingediend door de oppositie. Op dezelfde avond werd afgesproken dat er een onderzoek komt naar het uitlopen in tijd en geld van de werkzaamheden. De onderzoeksresultaten worden binnenkort verwacht.


Zie ook:
Wijkraad Noordelijk Molenveld ziet lichtpuntjes

7 reacties

 1. Peter

  en waar blijft nu het onderzoeksresultaat. We zijn inmiddels ruim februari voorbij en nog geen uitslag. Wanbeleid op en top

 2. Hanny

  volgens mij was deze week tweede week van maart.
  Heb nog geen plantje op de wal gezien.
  Maar….. wel eindelijk een begin gemaakt met het leggen van onze straat na ruim 4 maanden bagger.
  Ja ja we zijn met kleine dingen hier al gelukkig.

  Peter: volgens mij was het onderzoeksresultaat alweer verderop geschoven.
  Zullen er nog wel een tijdje op moeten wachten, als het al bekend gemaakt wordt.

 3. pascal

  Belooft aan de bewoners van grutterstraat en Tengbergenstraat dat de oude aan planting (met rioolresten er in geloosd in onze groenstrook) in de grutterstaat weg gehaald zou worden ,dit hebben ze belooft in juli 2010 want er kwam een enorme stank af in de branden zon maar ja zomer vakantie komt er aan maar we doen ons best nu nog steeds niet weg 8 maanden verder en wat schetst onze verbazing nu gaan ze er gewoon nieuwe aanplanting tussen door zetten en doen de heren weer of hun neus bloed ik kan me niet voor stellen dat je zoiets vergeet weg te halen we hebben er inmiddels geen vertrouwen meer in dat dit alles ooit goed komtoen gaat gewoon door de wedhouders hebben

 4. pascal

  (stukje afgevallen tekst) de wedhouders hebben toen ons vertrouwen weer gekregen in een goed gesprek met een paar bewoners ,maar ja je ziet nu wel weer.Hoe het afloopt moeten we afwachten zeggen ze dan ,moeten we dan weer eens gaan klagen ? daar heb je ze weer die zeuren de bewoners uit de wijk .

 5. joris

  De heer P. ten Cate (door de gemeente aangestelde toezichthouder) is voor u hét aanspreekpunt in de wijk. Hij is dagelijks op het werk en weet exact welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd. Heeft u een klacht of melding meldt dit dan enkel en alleen aan hem. Alleen op deze wijze wordt een vlotte en adequate afhandeling van uw melding gegarandeerd. Van maandag t/m vrijdag kunt u voor meldingen en/of informatie bij hem terecht. Hij is te bereiken onder telefoonnummer 06-46255014.
  Daarnaast wordt aan u de mogelijkheid geboden om op werkdagen, tussen 9.00 – 10.00 uur, langs te komen in de directiekeet, gelegen aan de hoek Armgardstraat-Loddero.
  De toezichthouder ontvangt u graag en zal op al uw vragen antwoord proberen te geven.

 6. pascal

  we zijn al op gesprek geweest als buurt en we hebben dit aan gegeven en ze doen er toch niets aan . dus verspeelde moeite de heer p. ten cate is zelf bij het gesrek geweest en weet hier ook van maar doet er ook niets aan .

 7. Hanny

  Joris ben jij van de gemeente? Zoals jij het verhaaltje neer zet over hoe je moet bellen lijkt dit er wel op.
  Zo langzamerhand weet iedereen hier wel hoe ze Peter moeten bereiken.
  Daar gaat het helemaal niet om. Veel mensen bellen en komen op de keet. Maar iedere keer weer met een klacht moeten komen en er zelf alles aan moeten doen om iets wat weer verkeerd gaat aan te kaarten dat worden de mensen van het Noordelijk Molenveld beu.
  Dit project is vanaf het begin een sof geweest.
  Sinds Armand en Peter er zitten worden klachten al een stuk beter afgehandeld al lijkt het erop dat Jaartsveld steeds tegensputtert.
  Het duurt ook elke keer erg lang voor er eens een stuk straat dat klaar is wordt vrijgegeven. Bewoners zien een straat voor hun huis liggen maar erover heen rijden mag niet en maar zien hoe je bij je huis komt. Dit is gewoon niet meer uit te leggen na alle ellende.
  Nu is het nog wachten op het rapport van de gemeente, dat zou in februari er al zijn, toen doorgeschoven naar maart.
  Zal mij benieuwen of het nu toch een 1 april grap wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑