ABN AMRO kantoor Doesburg sluit op 12 september

Vanwege het sterk afgenomen klantbezoek, sluit ABN AMRO het kantoor in Doesburg aan de Kerkstraat 15 op 12 september 2014. Op dezelfde locatie komt een geldautomaat. Klanten zijn ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op het kantoor aan de Oude Doesburgseweg 3 in Zevenaar.

 

ABN AMRO ziet de laatste jaren het aantal bezoeken van klanten aan bankkantoren sterk teruglopen. Op dit moment regelt het merendeel van de ABN AMRO klanten de dagelijkse bankzaken onderweg of thuis.

 

Districtsdirecteur Arnhem Frank Coljee over de sluiting: ‘Ook al is mobiel- en thuisbankieren bij veel van onze klanten populair en sluit onze vestiging in Doesburg, het bankkantoor blijft een belangrijke plek innemen in onze dienstverlening. Bijvoorbeeld voor financieel advies over de persoonlijke situatie van de klant. We blijven dan ook investeren in onze kantoren met een landelijk dekkend netwerk in Nederland.’

 

In Zevenaar is het kantoor doordeweeks open tijdens reguliere openingstijden. De nieuwe geldautomaat in Doesburg krijgt meer functies dan de huidige geldautomaat. Naast opnames zijn ook stortingen mogelijk en is de geldautomaat uitgerust met het ‘live view’ systeem voor extra veiligheid.

4 reacties

 1. Mevr. H.F. Steenbergen

  Was het niet handiger geweest om met meerdere banken één pand te huren. Diverse balies om de kosten laag te houden, zodat klanten er wel te recht kunnen voor hun bankzaken. Ik hoor van ouderen dat zij hiermee niet blij zijn. Als je op een bepaalde leeftijd bent wil je de bank in de buurt hebben.

 2. robert duis

  @ Opnionleaders / Intelligentsia in de Nederlanden.

  Weer een fraai staaltje van VISIE!

  Hoe lang …. ik bedoel natuurlijk…… hoe KORT geleden kreeg ik een uitnodiging van deze BANK om de
  her-opening bij te wonen na een zeer kostbare verbouwing door o.a. ASBEST – noodzaak?
  HEEL KORT GELEDEN!

 3. j. thijssen

  als er een bank zoals de abn was opstaat, word ik klant.Daarmee heb ik alles gezegd

 4. Peter van den Broeke

  Mevrouw Steenbergen, ik heb dit idee reeds bij de Rabobank neergelegd want ook ik had hetzelfde idee. Het zou dé oplossing zijn voor de klanten die niet kunnen of willen telebankieren op dit moment.
  Tevens kunnen de verschillende banken laten zien dat ze ook kunnen samenwerken door in één pand te gaan bankieren. Er zou in dat geval ook maar één geldautomaat nodig zijn. Allemaal besparende zaken.
  Er staan best wel panden leeg die zouden voldoen aan de eisen van de banken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑