Afscheid Harry en Gerda van visspeciaalzaak Kelderman

Harry (60) en Gerda Kelderman zijn gestopt met hun visspeciaalzaak Kelderman in de Bergstraat in Doesburg. De viszaak is overgenomen door Justus Fieret. Zaterdag 6 augustus nam het vispaar Kelderman afscheid van hun zaak.


Fieret (30) runt de zaak al sinds 11 juli. Hij komt uit Amersfoort en zit al jaren in de visbusiness. Het afscheid van Harry en Gerda Kelderman vond zaterdagmiddag plaats, onder het genot van een vishapje en een drankje.


Viswinkel Kelderman dateert van 10 oktober 1925 toen de opa van Harry de zaak startte. 45 Jaar geleden nam Harry de zaak over. De nieuwe eigenaar, Justus Fieret, wil in de nabije toekomst het assortiment van de viszaak uitbreiden.

4 reacties

 1. Bert Teerink

  Totaal een verrassing voor mij,veel succes, de vriendelijke bediening en de lekkere vis was er niet minder om.Vriendelijke groet, Bert Teerink.

 2. Bart

  Veel geluk samen en bedankt voor jaren fijne vis want dat konden jullie echt!

 3. Bert Teerink

  Probeer eerst maar het niveau te handhaven,dat lukt wel,daarna langzaam uitbreiden zoals je zelf wild,je bediening is top,en ik hoop dat die dame die achter de coulissen staat die mijn super warme kibbeling maakt ook eens achter de toonbank staat.Veel succes in de toekomst.Vriendelijke groet,Bert Teerink.

 4. kim de jong

  Wie zou mij kunnen helpen aan contact gegevens van de fam. Kelderman onze vermoedens zijn heel sterk dat deze fam. Kelderman familie is van mijn oma die er helaas niet meer is maar ik zou graag meer over mijn oma te weten te komen!
  Wie zou mij kunnen helpen?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑