De vestiging van Albert Heijn in het centrum van Doesburg gaat binnenkort tijdelijk dicht. Dit vanwege een grootscheepse verbouwing. Van zaterdag 11 tot en met 28 januari is de winkel gesloten.

 

Dat schrijft supermarktmanager Mark Egberts in een brief aan klanten. De winkel wordt volgens Egberts volledig gemoderniseerd, zodat klanten nog sneller en gemakkelijker moeten kunnen vinden wat ze zoeken. Daarbij wordt het assortiment verse producten uitgebreid en zijn alle aanbiedingen en kleinste prijs producten straks nog beter te herkennen, aldus Egberts.

 

Klanten van de vestiging in de Ooipoortstraat 12 worden geadviseerd hun boodschappen te doen bij de vestigingen in Rheden, Dieren of Doetinchem. Wie dat doet, kan met behulp van kortingsbonnen 10 procent korting krijgen.

 

De verbouwing in de Doesburgse winkel is de laatste fase van een grote aanpassing aan de winkel. Afgelopen maanden werd het exterieur van de winkel aangepast met een volledig nieuwe pui aan de straatzijde en aanpassingen aan de achteringang bij de parkeerplaats.