Aleria Carcleaning nieuwe autoschoonheidsspecialist in Doesburg

Bedrijventerrein Beinum-West krijgt er een nieuwe ondernemer bij. Alex Toebakjansen start maandag 10 juli met Aleria Carcleaning, een bedrijf gespecialiseerd op het reinigen van auto’s. 

Aleria Carcleaning komt aan de Leigraafseweg 15c en wordt buurman van de andere nieuwkomer, Autografie.  Aleria richt zich op het reinigen van auto’s, zowel van de binnenkant als buitenkant.

De autoschoonheidsspecialist richt zich op particulieren en ondernemers, bijvoorbeeld autobedrijven of bedrijven met auto’s in eigen beheer.

Naast het poetsen en polieren om krassen te behandelen, werkt Aleria Carcleaning met een naar eigen zeggen unieke dienst; het coaten van autolakken. Bij coaten krijgt de lak een speciale beschermlaag.

De poetspakketten die Aleria Carcleaning aanbiedt variëren van een budgetpakket van 50 euro tot een uitermate uitgebreid pakket van 195 euro.

De naam Aleria Carcleaning is een samenvoeging van de voornamen van eigenaar Alex Toebakjansen en zijn vrouw Rianne. De website van Aleria, www.aleria.nl, is al wel in de lucht maar nog niet helemaal voltooid.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.

 

 

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑