Brasserie Het Zesde Zintuig in Doesburg heeft een metamorfose ondergaan. Zowel het exterieur als het interieur is vernieuwd.

Al wekenlang staat het pand van het restaurant in de steigers. Na het weekend verdwijnen de steigers en is de buitenkant van het pand opgeknapt.

Binnen in het restaurant zijn ook veranderingen. Zo heeft het restaurant andere stoelen in vier kleuren, waardoor de zaak een andere uitstraling heeft gekregen.

De eigenaren Yvo en Hannie Vos laten weten supertrots te zijn op de veranderingen en nodigen gasten uit om de stoelen uit te proberen.

Brasserie Het Zesde Zintuig is gevestigd op de Roggestraat 1, midden in het centrum van Doesburg. De keuken staat bekend om de pure kookstijl met eerlijke producten voor een prettige prijs.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.