Amateurtoneel op hoog niveau in Gasthuiskerk in Doesburg

Op zaterdag 23 april is het podium van Gasthuiskerk Doesburg voor Henk en Dinie Jansen. Om 20.00 uur start de eerste van drie eenakters: amateurtoneel op hoog niveau.

Wie in Doesburg kent niet de slagerij van Henk en Dinie Jansen. Henk en Dinie zijn mensen met heel veel talenten. Naast het werk in de slagerij schrijven en regisseren ze succesvolle toneelvoorstellingen.

In de Gasthuiskerk spelen leden van het amateurgezelschap drie éénakters die zijn geschreven of bewerkt door Henk en geregisseerd door Dinie.

In hun woonplaats Bathmen schrijft Henk al jaren het script voor de vermaarde openluchtvoorstellingen, die worden geregisseerd door Dinie Jansen. Vorig jaar werd in Bathmen het openluchtspel ‘Brokstukken bouwen’ opgevoerd.

In Gasthuiskerk Doesburg ziet u de eenakters ‘De Val’, een korte thriller geïnspireerd op de Belgische parachutemoord, ‘Rupa’, over een weeskind in één van de vele tehuizen in het Roemenië van Ceausescu en ‘Zo gek nog niet’, een komische eenakter die speelt in 1849.

Het optreden op 23 april begint om 20.00 uur. Een entreekaart kost 10 euro.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.

1 reactie

  1. Peter van den Broeke

    De amateur toneelavond van Dini en Henk Jansen is in volle gang op dit moment. Er worden drie één-acters gespeeld voor een (over)volle zaal. Het punliek is dol enthousiast over de zelfgeschreven stukken. Chapeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑